Taze Bekar Şeyma Subaşı’dan Kuran-ı Kerim Paylaşımı

Sosyal medyada özel hayatı ve paylaşımları ile sık sık duyduğumuz Şeyma Subaşı bu defa Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile gündemde.

Şeyma Subaşı’nı ismini özel hayatı ve paylaşımları ile sık sık duyuyoruz. Subaşı, yaptığı paylaşımlar ile sosyal medyada isminden oldukça sık bahsettiriyor.

Şeyma Subaşı’nı ilk olarak 2009 senesinde katıldığı “Var Mısın Yok Musun” programından tanıyoruz. Acun Ilıcalı ile tanıştıkları yer de burası.

Acun Ilıcalı ile 1 yıl 2 ay evli kaldıktan sonra boşanan Subaşı’nın hayatına önce İtalyan DJ Guido Senia girmişti. Ardından yakın zamanda boşandığı Mısırlı milyarder Mohammed Alsaloussi ile bir aşk yaşamaya başlamıştı.

Subaşı, 3 Mayıs 2023’te dünya evine girdiği Mısırlı milyarder Mohammed Alsaloussi ile yakın zamanda tek celsede boşandı..

Çiftin boşanmasıyla ilgili ortaya birçok iddia atılmıştı. Çiftin ayrılık sebebi olarak ise Subaşı’nın psikolojik şiddete uğraması olduğu düşünülüyor.

Subaşı, boşanmasının ardından sosyal medyada yaptığı paylaşımlar ile gündeme gelmişti. Boşandıktan hemen sonra ünlü ismin tatilden tatile gitmesi gözden kaçmamıştı.

Subaşı bu defa Instagram hesabından yaptığı “Kur’an” paylaşımı ile gündemde.

Subaşı yaptığı paylaşıma ” Ben bir Müslümanım ve Allah’ın yazdığı her şeye, peygamberlerin bütün sözlerine gerçekten inanıyorum.” yazdı.

‘Her şeyin Kur’an’da anlatıldığı aşikar ve bu bende tarifsiz bir huzur ve adalet duygusu, iyiliğe inanma, iyi olma motivasyonu getiriyor. Kur’an’da Allah’ın ilahi hikmeti parıldar, bizi doğruluk ve anlayış yoluna yönlendirir. Bu duygu gerçekten kelimelerin ötesinde beni alçakgönüllü kılan derin bir bağ. Belki çok bilgili bir insan gibi görünmüyorum ama bu manevi yolculuk kişisel gelişim ve sarsılmaz inançla dolu bir yolculuk. Bu yüzden umarım yakınımdaki herkes benim hissettiklerimi anlayabilir, hissedebilir ve üzerinde düşünebilir. Bu çok derin bir sevgidir ve bu sevgilinin temelinde her şeyin yaratıcısı olan Allah vardır.’ açıklamasında bulundu.’

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

x